top of page

Политика за Поверителност

•   Ние събираме цялата информация, която потребителят въвежда на този уебсайт. Това включва информация при поръчка като: телефонен номер, имейл, адрес на доставка, адрес на разплащане, имена, сума на покупка и други с цел обслужване. Запазваме интернет адреса (IP) на всеки посетител, като е възможно да използваме тази информация и във външни инструменти за анализ на интернет трафика. Възможно е да използваме софтуерни инструменти за изследване на скоростта на уебсайта и поведението на потребителя с цел подобрение на обслужването.

Информацията, която съхраняваме се използва само и единствено с цел обслужване на клиентите и подобряване на качеството на услугите. Ние НЕ споделяме и НЕ продаваме събраната информация.

   Информацията е съхранявана в база данни, предоставена ни от платформата (Wix.com), на която е изграден този уебсайт. Тя е защитена от защитна стена, предоставена ни от платформата.

•   Информацията, която се отнася до разплащателните средства, използвани на страницата, се управлява от платформата, на която е изграден уебсайтът, според всички стандарти за защита на потребителя, наложени от PCI-DSS, ръководени от PCI Security Standards Council (Обединен съвет на компании като Visa, MasterCard, American Express, Discover и други).

   При въпроси относно поверителността и съхранението на информация или други можете да се свържете с нас на имейл адреса: horaotnaroda@gmail.com или на телефонните номера, посочени в секциите "За Магазините" и "За Хора от Народа".

   Ако желатете да изтрием информацията свързана с вас, моля свържете се с чрез горепосочените методи.

   Запазваме правото си да променяме съдържанието на този уебсайт по всяко време. Това включва и политиката за поверителност.

bottom of page